Merken

Uw eindklant is alleen maar tevreden met het allerbeste. Ons gamma bestaat daarom uitsluitend uit producten van topmerken met een uitstekende staat van dienst. Bij Orthobution zijn we trotse partner van:

TA Service is een Deens kwaliteitsmerk dat o.a. elektronische rolstoelen ontwikkelt en produceert. Daarnaast produceren ze ook elektrisch verstelbare toilet-, douche- en bureaustoelen voor mensen met een bewegingsbeperking.

Bij Orthobution verdelen we het gamma van de elektronische TA-rolstoelen. Deze rolstoelen staan voor hoogkwalitatieve, stabiele en robuuste rolstoelen met een zeer lage zithoogte, waarbij de grote actieradius behouden blijft.

Meer info

Peereboom is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van specifieke oplossingen voor mensen met bewegingsmoeilijkheden en/of evenwichtsproblemen. Hierdoor zijn deze producten uitermate doorontwikkeld, wat resulteert in een groot gebruiksgemak én hoge kwaliteit. De loophulpmiddelen die ook op de Vlaamse markt in het kader van terugbetaling zeer interessant zijn, omvatten de ventrale Caddy en het dorsale Janneke.

Meer info

Het Amerikaanse merk Varilite staat voor comfort- en houdingversterkende oplossingen voor rolstoelgebruikers. Hun kussens en accessoires zijn van hoge kwaliteit en compatibel met uiteenlopende merken van rolstoelen. Bij Orthobution helpen we u verder met rugkussen voor TA-rolstoelen en anti-decubituskussens.

Meer info

Welke specifieke producten we van deze merken aanbieden, leest u hier. Ook voor de nodige product- en technische ondersteuning staan we u en uw medewerkers bij tijdens de volledige duur van onze samenwerking, zodat u uw klant op elk moment een topservice kunt bieden.

Wenst u bijkomende info over deze merken? Dan verwijzen we u graag door naar onze collega’s: